Didi Kempot - Pamer Bojo

Didi Kempot - Pamer Bojo

Download 


Listen streaming :


Pamer Bojo
Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
sakno... sakno...
Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku

Share this:

Posting Komentar

 
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes